OM MÅLERIET


Vilka är vi och varför du ska anlita oss

Peder & Jockes måleriservice är verksamt inom Västra Götaland samt Halland och har sitt kontor och måleriverkstad i Falkenberg som ligger i Halland.
 
Företaget drivs av Peder och Joakim Börjesson och grundades 1993 som sedan dess har haft många nöjda kunder som anlitat oss.


Vi arbetar nära våra kunder

Inför varje projekt gör vi alltid en genomgång och tar reda på vad som behöver göras för att därefter utföra uppdraget. Vi ser till att det material, maskiner och tillbehör finns tillgängligt.
I samband med att vi går igenom uppdraget med dig som kund går vi även igenom speciella önskemål och krav som du har. Vill du även ha inspiration och rådgivning tillhandahåller vi sedvanliga prover från våra leverantörer.

Därför anlitar våra kunder oss

 
Vi är flexibla
 
Vi arbetar snabbt
 
Vi arbetar nära våra kunder


Det här är Peder och Jocke

Det här är Peder. Målare på Peder & Jockes måleriservice

Peder Börjesson

 
Det är jag som är grundaren bakom företaget och har lång erfarenhet inom målning (In och utvändigt) och tapetsering.
 
Du får gärna kontakta mig om du önskar prisförslag eller har andra frågor som har med måleriarbeten att göra där du tror att vi kan hjälpa dig.
 
 
Ring mig: 0705-11 56 53  
Maila mig: peder@pedersmaleriservice.se

Det här är Jocke. Målare på Peder & Jockes måleriservice

Joakim Börjesson

 
Jag är Peders son och jobbar heltid på företaget. Precis som Peders, består mina arbetsuppgifter av in- och utvändig målning och tapetsering.
 
Du får gärna höra av dig till mig om du önskar hjälp med någon form av måleriarbete eller tvätt av fasad. Önskar du få svar på frågor som rör priser och offerter kan du givetvis kontakta mig om det också.
 
 
Ring mig: 0708-43 67 32 
Maila mig: joakim@pedersmaleriservice.se