VAD VI GÖR


Vad vi kan hjälpa dig med och hur vi arbetar

Vi på Peders måleriservice jobbar med alla sedvanliga typer av måleriarbeten. Sedan 1993 har vi gjort kunder nöjda runt om i landet vilket innebär att vi har lång erfarenhet vad gäller färger, mönsterpassning och penslar.


Nedan finner du vilka typer av jobb vi kan erbjuda dig som funderar på att få någonting nymålat eller nytapetserat.


 

Målning invändigt

Invändigt kan det behövas målas om ibland. Med miljövänliga färger ser vi till att ett eller flera rum får den nyans du önskar.

Tapetsering

Vi ser till att du får upp den tapet du önskar på dina väggar. Önskar du en enkel tapet, mer stilren tapet, en med mycket mönster eller en fototapet så hjälper vi dig med tapetseringsarbetet.
– Allt för att rummet skall få nytt liv.

Målning utvändigt

Utvändigt slits det kraftigt på fasaden och dess färg som den är målad med. På grund av slitaget är det viktigt att måla om. Våra färger står sig mycket väl mot väder och vind och vi ser gärna till att din fasad får ett nytt liv och kanske en ny färg om du så önskar. Vi kan även hjälpa dig att måla andra saker som finns utomhus.
– Allt för att rummet skall få nytt liv.

Sprutlackering

Ditt gamla köksskåp behöver livas upp? Din gamla byrå börjar bli grå och trist? Oavsett vad kan vi hjälpa till med att sprutlackera dina köksluckor och möbler. Varför inte ge köket nytt liv? Vi står till tjänst när du känner att det är dags att göra något åt det färglösa hemmet.
– Allt för att rummet skall få nytt liv.